Inbjudan årsmöte och bokrelease för ”Ögonblick av suicidalitet”

7 februari, 2024

Välkommen till SPIVs årsmöte och bokrelease för Ögonblick av suicidalitet av bland andra Ali Sarkohi och Jan Beskow.

Program

Kl 17-18. Mingel med smörgåstårta.  Det finns möjlighet att köpa boken, få den signerad och prata med tre av författarna som är på plats.

Kl 18-18.45.Presentation av boken Ögonblick av suicidalitet. Författarna Ali Sarkohi, Christina Andersson och Helena Löwen-Åberg berättar om boken. Det finns även möjlighet för publiken att ställa frågor om boken.

Kl 19- 20 cirka. Årsmöte.

Plats: Sensus lokaler, Drottninggatan 30, Göteborg.

Tid: Måndagen den 18 mars.

Anmälan: info@suicidprev.se

För att delta på årsmötet krävs att du är medlem. Bokreleasen är öppen för alla.

Ögonblick av suicidalitet blev SPIVs grundare Jan Beskows sista bok. Den är författad tillsammans med Ali Sarkohi, Margit Ferm, Christina Andersson, Birgitta Lundgren Pierre, Tomas Lindegaard, Helena Löwen Åberg och Klara Söderberg.

Om boken:

Är det möjligt att se på suicidalitet på ett mer rättvisande sätt än vi gör i dag? Vad skulle det i så fall betyda för suicidpreventionen? Den här boken innehåller både vetenskapliga perspektiv och subjektiva upplevelser och erfarenheter. Författarna har olika yrkesbakgrund och vill med sina skilda ingångar bidra till en ökad förståelse för fenomenet suicidalitet och en förbättrad prevention på individ-, grupp-, organisations- och samhällsnivå.

Läs mer om Ögonblick av suicidalitet