Ditt medlemskap gör skillnad!

Genom att stödja oss bidrar du bland annat till att vi kan fortsätta erbjuda kostnadsfria utbildningar till allmänheten.

Ditt medlemskap bidrar till:

• Att föreningens röst blir starkare i politiska frågor
  • Ökar möjligheten till statligt ekonomiskt bidrag som går rakt in i verksamheten
  • Att vi kan sprida kunskap till allmänheten om hur vi kan förebygga självmord

Som medlem får du:

•  Rösträtt på årsmöten och är med och bestämmer vad vi ska göra i föreningen
  • Ta del av vårt nyhetsbrev som utkommer cirka sex gånger per år
  • Möjlighet att engagera dig som volontär eller utbildare i Psykisk livräddning
  • Vår fina tygkasse som välkomstgåva

Medlemskapet kostar 200 kronor per år. För arbetssökande, studerande eller pensionär kostar medlemsavgiften 100 kronor och för familjemedlemskap 400 kronor per år. Medlemskapet behöver förnyas varje år.

Nytt för 2022

Nytt för i år är att du kan bli ständig medlem. Betala 4000 kr som en engångskostnad så förnyas ditt medlemsskap automatiskt varje år.

Så gör du för att bli medlem

Fyll i medlemsformuläret ovan och betala din medlemsavgift via Swish till nummer 9001686 Skriv “Medlemsavgift” och ditt fullständiga namn i meddelanderaden.

Det går också bra att betala till PG 47 32 87 – 1. Märk insättningen “Medlemsavgift” och skriv ditt fullständiga namn. Om du betalar för ett familjemedlemskap så skriv namnen på dem medlemskapet gäller.

De uppgifter du lämnar är endast till för SPIV. De hamnar i vårt medlemsregister och kommer inte att spridas vidare till annan part.

Läs gärna vår integritetspolicy

Befintliga medlemmar

Är du medlem sedan tidigare räcker det med att betala till plusgiro 47 32 87 – 1 eller swisha till  nummer 9001686. Märk din insättning med ”medlemsavgift”.