Ditt medlemskap gör skillnad!

Genom att stödja oss bidrar du till att vi kan fortsätta erbjuda kostnadsfria utbildningar till allmänheten.

Som medlem i SPIV får du:

• Delta kostnadsfritt i våra aktiviteter
  • Vårt nyhetsbrev som utkommer cirka sex gånger per år
  • Rösträtt på årsmöten
  • Möjlighet att engagera dig som volontär eller utbildare i Psykisk livräddning
  • köpa vår tygkasse till rabatterat pris

Medlemskapet kostar 200 kronor per år. För arbetssökande, studerande eller pensionär kostar medlemsavgiften 100 kronor och för familjemedlemskap 400 kronor per år.

Nytt för 2022

Nytt för i år är att du kan bli ständig medlem. Betala 4000 kr som en engångskostnad så förnyas ditt medlemsskap automatiskt varje år.

Så gör du för att bli medlem

Fyll i medlemsformuläret ovan och betala din medlemsavgift via Swish till nummer 9001686 Skriv “Medlemsavgift” och ditt fullständiga namn i meddelanderaden.

Det går också bra att betala till PG 47 32 87 – 1. Märk insättningen “Medlemsavgift” och skriv ditt fullständiga namn. Om du betalar för ett familjemedlemskap så skriv namnen på dem medlemskapet gäller.

De uppgifter du lämnar är endast till för SPIV. De hamnar i vårt medlemsregister och kommer inte att spridas vidare till annan part.

Läs gärna vår integritetspolicy

Befintliga medlemmar

Är du medlem sedan tidigare räcker det med att betala till plusgiro 47 32 87 – 1 eller swisha till  nummer 9001686. Märk din insättning med ”medlemsavgift”.