Tack vare din gåva kan vi fortsätta förebygga självmord.

Skänk en gåva

Alla gåvor behövs så att vi kan fortsätta sprida kunskap om Psykisk Livräddning till allmänheten och ungdomar! Välj ett belopp och fyll sedan i dina uppgifter i formuläret. Tack för ditt stöd.

Bli månadsgivare

I nästa steg kan du också välja att bli månadsgivare. Välj ett belopp för att komma vidare.

 

Vi tar emot gåvor på vårt 90-konto: 90 01 68 – 6

Du kan också ge en gåva via SWISH: 900 1686

Scanna QR-koden i din swish-app.

Vi innehar 90-konto som kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Det innebär att du som givare har en garanti för att din gåva används på rätt sätt och går till ändamålet.

Köpvillkor för gåvor

BETALNING OCH SÄKERHET

När du ger en gåva till SPIV via vår webbsida sker betalningen via Nordea och betaltjänsten Stripe. När du ger en engångsgåva kan du betala med kort eller via Swish. Du kan också välja att skänka regelbundna gåvor. Då kan du endast använda betalkort som betalmedel.

Din onlinebetalning är säkrad genom att SPIV använder betalningstjänster från Stripe. All kommunikation mellan suicidprev.se och din bank sköts av Stripe och krypteras via SSL (Secure Sockets Layer). Att betalningen sker på en säker sida kan du se genom att adressen på betalsidan börjar med https:// samt att det visas ett hänglås intill webbadressen.

GÅVOÄNDAMÅL

När du ger en gåva till SPIV kommer vi att använda den där den bäst behövs i verksamheten. SPIV är en religiöst och politiskt obunden organisation som arbetar för att öka kunskapen om och intresset för hur man kan förebygga suicid, suicidförsök och förhållanden som kan leda till sådana handlingar.  Vår kärnverksamhet är utbildning, men vi arbetar också med opinionsbildning och intressepolitik.

OM DU ÅNGRAR DIG

Om du skulle ångra din gåva till SPIV, återbetalar vi den om du hör av dig till oss inom 14 dagar från det tillfälle då du gav gåvan.

PERSONUPPGIFTER

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy. Du kan när som helst be om att bli raderad eller be om att få rättade personuppgifter.

AVSLUTA REGELBUNDNA GÅVOR

Du kan när som helst avsluta dina regelbundna gåvor till SPIV, alternativt ändra gåvobelopp. Hör av dig till oss via kontaktinformationen nedan.

KONTAKTINFORMATION

Om du har frågor eller vill göra ändringar i ditt givande, kontakta oss via e-post info@suicidprev.se eller via telefon 0761-616894