Är du en framtida medlem av SPIV:s styrelse?

15 oktober, 2024

SPIV söker dig som själv vill kandidera eller som vill nominera någon till vår styrelse. Den nominerade behöver inte vara medlem i SPIV vid nomineringen.

Det övergripande målet för organisationen är att öka kunskapen om och intresset för att förebygga suicid, suicidförsök och förhållanden som kan leda till sådana handlingar.

SPIV grundades 1997 och har sedan dess ihärdigt arbetat för ökad kunskap och en mer systematisk suicidprevention. 2023 och åren fram till dess har präglats av ett outtröttligt engagemang och uthållighet och vi tycker oss nu se resultat. En ny nationell strategi är på̊ gång och regioner och kommuner tar fram handlingsplaner och mer resurser läggs på̊ både forskning och andra suicidpreventiva insatser.

SPIV verkar för en tvärvetenskaplig/tvärsektoriell suicidprevention. Vi efterlyser därför kandidater som kan bidra med olika perspektiv, yrkeserfarenheter och forskningsfokus inom områden som kan gynna suicidpreventionen och leda SPIV enligt stadgar och årsmötets riktlinjer.

Skicka din kandidatur eller nominering med kontaktuppgifter och kort presentation samt motivering till info@suicidprev.se, ämne: valberedning

När: Senast 31 januari 2025

Hälsningar

Valberedningen

Else-Marie Törnberg (sammankallande)

Annica Frank

Jennica Setterborg